Πώληση Αγροτική επιχείρηση, Kenmare, Kerry, Ιρλανδία, Rowandale, Ballygriffin, Kenmare, Co. Kerry, Ireland

Πώληση - Cod. 34855

  • Τύπος: Αγροτική επιχείρηση
  • Περιοχή: 6890 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: 2

Αγρόκτημα Rowandale
ένα αγρόκτημα μικρής κλίμακας στο θεαματικό S.W. από την Ιρλανδία

Αυτό το ελκυστικό αγρόκτημα 6,89 εκταρίων, κοντά στο Kenmare, το Μαργαριτάρι του δακτυλίου του Kerry και μια από τις πιο δημοφιλείς στάσεις στον Άγριο Ατλαντικό Δρόμο, είναι η μεγαλύτερη παράκτια διαδρομή στον κόσμο.

Το Homestead απέχει μόλις 4,5χλμ. Από το κέντρο του Kenmare και είναι κρυμμένο σε μια ήσυχη πεταλοειδή κοιλάδα στη μέση της υπαίθρου. Το Rowandale Farm προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να δουλέψετε σε ένα όμορφο μέρος του Southwest Kerry, να είστε κηπουρός και να διατηρείτε άλογα, βοοειδή και πρόβατα.
Η προσφορά για αυτό το ακίνητο ξεκινά από € 338.000.

Ο δρόμος οδηγεί πρώτα σε ένα πανέμορφο σπίτι, το οποίο έχει κατασκευαστεί και διατηρηθεί με αγάπη από το 1999. Διαθέτει 2 υπνοδωμάτια με σοφίτα και συνολικά 90 m². Ένα σαλόνι προέκτασης του 2007, με εκπληκτικά παράθυρα που κυριαρχούν σε μια απόλυτα νότια όψη της γύρω περιοχής και των βουνών. Το σπίτι προστατεύεται και στις δύο πλευρές από 1.25ha ώριμης δασοκομίας ερυθρελάτης και μικτού ξύλου, τα οποία χρησιμοποιούνται για την πώληση χριστουγεννιάτικων δέντρων για χρόνια και για τη συγκομιδή καυσόξυλων για τη σόμπα. Το σπίτι είναι πλήρως εξοπλισμένο με ενδοδαπέδια θέρμανση που θερμαίνεται από σωλήνες ηλιακής ενέργειας με εφεδρεία από καυστήρα πετρελαίου.

Περαιτέρω, υπάρχει επίσης ένα μεγάλο, πλήρως μονωμένο και εξοπλισμένο κτίριο συνεργείων και γραφείων συνολικής επιφάνειας 56μ². Αυτό το εργαστήριο χρησιμοποιείται σήμερα για να κατασκευάσει 8000 χειροποίητες φυσικές καλλυντικές κρέμες από την Lanolia.ie ετησίως, με φυτικά εκχυλίσματα από βότανα που καλλιεργούνται στους κήπους. Μια βιτρίνα για το πόσο καλά μπορεί να αναπτυχθεί μια μικρή επιχείρηση ξυλείας.



Το αγρόκτημα διαθέτει επίσης ένα μεγάλο λαχανόκηπο των 0,5 στρεμμάτων, έχει 30 μόνιμα ανυψωμένα κρεβάτια και 15ετή βιολογική και βιοποικιλότητα. Έχει ένα πολύγωνο από 12 m έως 5 m,
ένα θερμοκήπιο 16 μέτρων Venlo με ένα ενιαίο άνοιγμα, ένα μονωμένο δοχείο ξήρανσης και ένα δοχείο αποθήκευσης με χώρο αποθήκευσης στο μεταξύ. Ένα κινητό σπίτι / σαλέ 49 τ.μ. προσφέρει καταλύματα ή χώρο εργασίας, δίπλα στους κήπους, ιδανικό για να φιλοξενήσει ένα WWOOFer ή να κάνει ένα κατάστημα κήπων για την τοπική κοινότητα.

Αυτό το αγρόκτημα είναι επίσης εγκατεστημένο για λάτρεις των αλόγων, με στάβλους, κλειστού τύπου manege μήκους 22 μ. Έως 30 μ., Πρόσφατα ανακαινισμένα και εκ νέου σφραγισμένα και περιφραγμένα χωράφια των 1.68 χλμ που περιβάλλονται από φυσικά δάση. Υπάρχει επίσης ορεινή βόσκηση που είναι κατάλληλη για τις πιο ανθεκτικές φυλές πόνυ, αιγών ή προβάτων.

Η ιδιοκτησία παίρνει το νερό της από μια φυσική πηγή που μοιράζεται με τους σημερινούς ιδιοκτήτες, οι κήποι και το θερμοκήπιο έχουν τη δική τους ξεχωριστή φυσική παροχή νερού από το ρέμα του βουνού.

Για € 338.000 Farm Rowandale προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να εργαστούν και να ζήσουν σε ένα όμορφο μέρος του South Kerry, να είναι αυτάρκεις και να κρατήσει τα άλογα ή τα βοοειδή.

Συνολική έκταση: 6.89km2.
Σπίτι: 90m2, 4 δωμάτια, 1 μπάνιο / τουαλέτα.
Εργαστήριο: 56m2, πλήρης με χώρο γραφείου, αποθήκευσης και παραγωγής.
Paardenarena & Σταθμοί: 670μ², με 2 στάβλους
Γεωργία & Κήποι: 0.5ha (5000m²)
Κινητό σπίτι: 49m²
Polytunnel: 60m²
Το θερμοκήπιο Venlo: γυαλί μονής όψης μήκους 16 μέτρων
Δοχεία: 50m² φορές 2
Πεδία βόσκησης: 1.68ha (1.68km²)
Μικτό δάσος: 1.25ha (1.25km²)

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB