Πώληση Μονοκατοικία, Gort, Galway, Ιρλανδία, Wren's Nest, Shanaglish

Πώληση - Cod. 40066

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 120 m²
  • Αριθμός δωματίων: 5
  • Όροφος: 1

Προσφορές προσκαλούνται για αυτό το πραγματικά μοναδικό ακίνητο σε μια ήσυχη, ιδιωτική τοποθεσία στο South Galway, ένα μίλι από τα σύνορα Clare, κοντά στο Burren, τον Ωκεανό και τον Άγριο Ατλαντικό Δρόμο και, ωστόσο, σε μικρή απόσταση από τον αυτοκινητόδρομο που συνδέεται με Limerick, Ennis, Shannon, Galway και σε αυτό το θέμα - Δουβλίνο!

Θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2020, αυτό το South Facing, A2 Energy, ECO-house (προβλέπεται να λειτουργεί χωρίς κόστος και ως αυτόνομο λόγω των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και της υψηλής θερμομόνωσης μόνωσης !!!) περιλαμβάνει 2 υπνοδωμάτια και ανοιχτή κουζίνα - Οικογενειακό δωμάτιο μαζί με μπάνιο και σοφίτα με προγραμματισμένη επιπλέον επέκταση που μπορεί να φιλοξενήσει άλλα 2 υπνοδωμάτια ή ένα πολύ μεγάλο σαλόνι με βοηθητικό δωμάτιο και δεύτερο μπάνιο ανάλογα με την προτίμηση του αγοραστή ή θα ήταν ιδανικό τόσο μεγάλο ωδείο πολλαπλών χρήσεων όσο και θέα το περιβάλλον είναι πιο εντυπωσιακό!

Χτίστηκε ως πιθανό σπίτι συνταξιοδότησης για ένα επαγγελματικό ζευγάρι, αλλά μπορεί εξίσου να εξυπηρετήσει την οικογενειακή οικογένεια ή ως εξοχική κατοικία. Αυτό το σπίτι διαθέτει έναν πολύ ιδιωτικό κήπο 0,8 στρεμμάτων που αποτελείται από πολύ σπάνια και θεαματικά, αργά αναπτυσσόμενα δέντρα και προσφέρει έναν συναρπαστικό και άφθονο χώρο για όλη την οικογένεια να παίξει και να εργαστεί. Υπάρχει εξαιρετική ευκαιρία να γίνετε αυτάρκης και να καλλιεργείτε το δικό σας φαγητό κ.λπ. με συμβουλές που δίνονται.

Το σπίτι είναι κατασκευασμένο με τις υψηλότερες προδιαγραφές και μόνο τα καλύτερα υλικά χρησιμοποιούνται και σχεδιάζονται και κατασκευάζονται από βιώσιμο επαγγελματία κατασκευής για δική τους χρήση, ώστε να μην κόβονται γωνίες εκεί! Το δικό σας καλά και ποτέ δεν λείπει νερό, το νέο εργοστάσιο επεξεργασίας βιολογικού κύκλου και το σπίτι πρόκειται να θερμανθεί χρησιμοποιώντας αέρα-προς-νερό και διαθέτει εξαερισμό ανάκτησης θερμότητας για υγιή και δωρεάν χρέωση! Ο πωλητής θα ολοκληρώσει τις εργασίες (με κόστος !! !) και επιτρέπει τις τελευταίες πινελιές να τελειώσει ο νέος ιδιοκτήτης αφού καταβληθεί η κατάθεση, τόσο ιδανικό σενάριο σε όποιον θέλει να ξεφύγει από το RAT-RACE και να εγκατασταθεί σε θετικό περιβάλλον και να ζήσει αντί να κυνηγάει τις δικές του ουρές!

Παρακαλώ στείλτε μήνυμα χρησιμοποιώντας το σύστημα εδώ ή στείλτε μήνυμα κειμένου ή whats-app, δεν μπορείτε να απαντήσετε στις κλήσεις atm. αλλά είστε ευπρόσδεκτοι στο e-mail και απαντώ αρκετά γρήγορα!
ΜΗΝ ΑΦΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ !!!

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB