Πώληση Αγροικία, Myshall, Dublin, Ιρλανδία, coolnasnaughta

Πώληση - Cod. 21040

  • Τύπος: Αγροικία
  • Περιοχή: 278.71 m²
  • Αριθμός δωματίων: 10
  • Όροφος: 2

Αυτό το νεόκτιστο ξενοδοχείο είναι χτισμένο σε 2 επίπεδα τμήματα του εδάφους που διαθέτει φανταστική γραφική θέα στα Μαύρα Βουνά Σκάλες στην ΣΙΑ Carlow Ιρλανδία. Βρίσκεται περίπου 70 μίλια από το Δουβλίνο και 30 λεπτά από το πλησιέστερο αυτοκινητόδρομο. Θα κάνουν ένα ιδανικό σπίτι συνταξιοδότηση, Το ακίνητο μπορεί να υπερηφανεύεται για πάνω από 2 στρέμματα γης γύρω, θα ικανοποιήσει τους λάτρεις των αλόγων και τους λάτρεις των ζώων, καθώς υπάρχει 7 βοηθητικά κτίσματα (Ιδανικό για ρείθρα επιβίβασης ή ιερό ζώο) και ένα γκαράζ αυτοκινήτων στο χαμηλότερο επίπεδο που συνδέει μέχρι το υψηλότερο επίπεδο μέσω των δικών χτισμένο έθιμο γεφύρι της και συγκεκριμένα σκάλα. Τοποθετημένο στην καρδιά της υπαίθρου αυτό το ξενοδοχείο θα ήταν ιδανικό για την ειρήνη που αναζητούν τα άτομα που επιθυμούν να ξεφύγουν από την έντονη ζωή της πόλης και να ζήσουν στην ύπαιθρο, σε κάθε γωνία του ακινήτου κάνει για μια τέλεια θέα του τοπίου που βρίσκεται τόσο κοντά στην όμορφη Mt Leinster. Στην τιμή πώλησης που επιτρέπει αγοραστές προσωπική επιλογή έθιμο χτίστηκε κουζίνα up-to € 10.000 (συσκευές δεν περιλαμβάνονται), αλλά στερεών καυσίμων κουζίνα αγά με την πλάτη καυστήρα που περιλαμβάνονται με την ιδιοκτησία. Η επιλογή των χρωμάτων διακόσμησης και επιλογή μπροστά πύλες (ηλεκτρικό / χειροκίνητη), η επιλογή του tarmacadam ή χαλίκια για το δρόμο, μαλακό ξύλο τζάμια πόρτες για το ισόγειο, η επιλογή των πλακιδίων δαπέδου σε όλη την διάδρομο και βεράντα περιοχή εισόδου περιλαμβάνονται επίσης. Κουζίνα είναι περίπου 5 μέτρα από 8 μέτρα σε μέγεθος. Όλες οι εσωτερικές μετρήσεις θα διαβιβαστεί κατόπιν αιτήματος. Το ακίνητο διαθέτει 4-5 υπνοδωμάτια με 4/5 en-suite μπάνια, δωμάτιο μελέτης, Γραφείο αίθριο χώρο, μεγάλη τραπεζαρία περίπου 5 μέτρα από 8 μέτρα σε μέγεθος. αν ενδιαφέρεστε παρακαλώ στείλτε μου στο
(Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει ανταλλαγής για ένα ακίνητο με μετρητά για ένα ακίνητο που βρίσκεται στο Ηνωμένο Βασίλειο)

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Free real estate ads
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB